Brinkman.

Brinkman

In de krant van woensdag 8 december (Brinkman komt helpen afruimen, pagina 3) is gemeld dat de Marga Klompé-prijs voor vrijwilligerswerk in de RAI te Amsterdam werd uitgereikt door minister d'Ancona (WVC). Dit is niet juist. De minister was verhinderd, zij moest in de Tweede Kamer zijn. De prijs werd uitgereikt door dr. Sicco Mansholt.

In hetzelfde bericht wordt een stichting Combi in Oosterbeek genoemd. Dat moet zijn: Kombi, wat staat voor: Kinderen van de Oorlog voor onderlinge en Maatschappelijke Begeleiding en Integratie.

Airbus

In de krant van vrijdag 10 december ("Akkoord beperkt steun aan Airbus en Boeing, pagina 12) stond bij dit artikel een foto van een hal met vliegtuigen. In het onderschrift is gemeld dat het Airbus-toestellen betrof in een hal van Aerospatiale in Toulouse. Het waren evenwel Boeing 727-toestellen in een hal in Renton, ten zuiden van Seattle in de staat Washington. Dit type toestellen is in 1984 uit produktie genomen.

Mungra

In de krant van 13 december (Mungra bereidt stappen voor tegen Jessurun, pagina 3) is gemeld dat het hoger beroep in een kort geding dat de Surinaamse zakenman Mungra tegen de staat aanspant over de beschuldiging dat hij in cocaïne handelt, bij het hof in Amsterdam dient. Dat moet zijn: bij het gerechtshof in Den Haag.