Vrouw meldt zich voor Duitser met geheugenverlies

ROTTERDAM, 15 DEC. De identiteit van de Duitse man die sinds begin november in het Rotterdamse Dijkzigtziekenhuis met acuut geheugenverlies was opgenomen is bekend.

Gisteren heeft zich een vrouw gemeld die zegt zijn moeder te zijn. Zij kwam achter de verblijfplaats van haar zoon door een advertentie in een Duitse krant. De vrouw kende volgens een woordvoerder van het ziekenhuis details die niet in de media zijn verschenen en wel bij het ziekenhuis bekend zijn. Zijn naam is Thorsten en hij komt uit de buurt van Dortmund. Hij liep begin november het politiebureau van Scheveningen binnen. Hij herinnerde zich niets van zijn leven tot dat moment. In Dijkzigt zat hij op de afdeling psychiatrie. Acuut geheugenverlies is volgens het ziekenhuis zeldzaam.