In de twintigste ronde van de Duitse Bundesliga ...

In de twintigste ronde van de Duitse Bundesliga eindigde de topper tussen FC Kaiserslautern en Eintracht Frankfurt in 1-1.

Koploper Leverkusen en titelverdediger Werder Bremen verspeelden een punt tegen degradatiekandidaten. Bayern München had vrijdag al gelijk gespeeld tegen Dynamo Dresden. Leverkusen overwintert de komende twee maanden als koploper. Met het gelijkspel tegen Wattenscheid kon de ploeg niet tevreden zijn. De twee doelpunten vielen beide in de dertigste minuut. Zonder spelmaker Schuster (geschorst) was de thuisclub kwetsbaar. Het laatste half uur speelde Leverkusen met tien man na de rode kaart voor verdediger Melzig. Schalke '04 bleef voor de vierde achtereenvolgende keer ongeslagen. Scherr besliste de wedstrijd tegen Hamburger SV in de laatste minuut. Youri Mulder was de uitblinker bij de thuisclub, maar had pech in de afwerking. Borussia Dortmund ging fors onderuit bij SC Freiburg: 4-1. (Reuter, ANP, SID)