Roda JC was de betere ploeg tegen Feyenoord. Na ...

Roda JC was de betere ploeg tegen Feyenoord. Na twee minuten zette Roda-spits Hofstede Van de Luer vrij voor De Goey.

Het schot ging naast. In de achtste minuut pareerde De Goey een fraaie volley van Huiberts met zijn vuisten. Pas na een kwartier kreeg Feyenoord zijn eerste (gemiste) kansje in een scrimmage. Na twintig minuten tikte Hofstede uit een Roda-corner de bal in de hoek. De Goey redde. Even later trok Heus de doorgebroken Van Galen aan zijn shirtje. Arbiter Luinge gaf de Feyenoorder een rode kaart. Vlak voor rust kreeg Hofstede zijn derde grote kans na een snelle counter. De Goey redde met de voet. In de tweede helft begon Feyenoord aanvallend. Roda bleef gevaarlijk counteren, met Babangida in een hoofdrol. De derde uitval van de snelle Nigeriaan leverde het beslissende doelpunt op. Van de Luer kopte uit een slechte uittrap van De Goey meteen naar Babangida, die eerst De Wolf ontweek en vervolgens De Goey passeerde.