Latoya Jackson beschuldigt broer van 'misdaden'

TEL AVIV, 9 DEC. Michael Jacksons zuster Latoya heeft gisteren op een persconferentie in Tel Aviv gezegd niet langer te kunnen zwijgen over “de misdaden jegens kleine onschuldige kinderen” begaan door haar broer. Latoya Jackson verklaarde dat haar moeder haar cheques had laten zien, waarmee Michael de ouders van de kinderen betaalde. Michael zou hebben gedreigd haar te zullen vermoorden als ze hierover sprak.

In augustus citeerde een Britse krant Latoya's echtgenoot en manager Jack Gordon, die zei dat Michael al maanden daarvoor was gewaarschuwd zijn relaties met jongetjes op te geven omdat zijn carriére er schade door ondervinden.

Latoya wees er op dat ook zij slachtoffer is geweest van kindermishandeling en dat dit invleod heeft gehad op haar huwelijk. “Ik ben door mijn vader seksueel misbruikt en ik heb er tot op de dag van vandaag last van. Daarvan kan mijn man getuigen. Ik kan erdoor geen seksuele relaties met hem hebben. Ik hou erg van hem, maar ik kan het niet”.