In bestuurlijke kringen groeit bij PSV de angst ...

In bestuurlijke kringen groeit bij PSV de angst dat de afgetakelde ploeg van Aad de Mos aan het einde van het seizoen niet in aanmerking komt voor Europees voetbal. Dat is niet te verkopen tegenover publiek, sponsors en bezoekers. Zaterdagavond zette PSV bijna een nieuwe stap naar dat debâcle door bij NAC opnieuw een punt te verspelen (2-2). De Einhovenaren hadden geluk dat concurrent Vitesse onderuit ging bij Volendam.

NAC kwam twee keer op voorsprong. In de eerste helft door een treffer van John Lammers en na rust dankzij een schoonheid van een doelpunt van Pierre van Hooijdonk die een vrije trap van Koumans verlengde. Numan en Kieft zorgden ervoor dat PSV toch nog een punt overhield aan het duel. De Brabanders werden door NAC regelmatig teruggedrukt op eigen helft. De Mos sprak van een winstpunt. En Spelbos versprak zich even toen hij zei blij te zijn eindelijk een punt te hebben veroverd tegen een team uit de top drie . “Nou ja, top drie qua begroting dan”, voegde hij er maar snel aan toe.