Barcelona, tweede achter La Coruna, verspeelde in ...

Barcelona, tweede achter La Coruna, verspeelde in Spanje weer een punt. Op een eigen veld kwam het team van Johan Cruijff niet verder dan 2-2 tegen Logrones.

Romario zette Barcelona in de beginfase op 1-0. Het was zijn dertiende competitiedoelpunt. De thuisclub speelde toen al met tien man omdat verdediger Nadal uit het veld werd gestuurd na een overtreding op de Rus Salenko. Barcelona stond maar een minuut op voorsprong. Salenko zorgde voor 1-1 en Erana tien minuten voor rust zelfs voor 1-2. In de tweede helft mocht Ronald Koeman, als vierde buitenlander op de reservebank begonnen, opdraven. Op die manier wilde Cruijff meer rust in de defensie creeëren.

Koeman verving Stoitsjkov. De Bulgaar had in de eerste helft in het veld worden gehad met Romario. Stoitsjkov verweet de Brazilaan dat bij een aanval de bal niet naar hem had afgespeeld. Romario schoot de bal op de paal. Hij liep vervolgens de mokkende Stoitsjkov achterna en sloot vrede. Invaller Koeman maakte uit een strafschop de gelijkmaker, zijn 50ste competitiedoelpunt in Spanje sinds zijn transfer van PSV naar Barcelona in 1989.