In Spanje won Barcelona uit met 4-2 bij Rayo ...

In Spanje won Barcelona uit met 4-2 bij Rayo Vallecano. Koeman scoorde tweemaal, uit een penalty en een vrije trap.

Romario speelde niet mee. Hugo Sanchez maakte beide doelpunten voor de thuisclub. De Mexicaanse veteraan deed dat twee keer van elf meter en staat nu derde op de lijst van topscorers met negen doelpunten. Van de vijf andere koplopers vielen er vier af. Real Madrid verloor met 2-1 bij Gijon. De 'Koninklijke' was juist bezig met een opmerkelijke opmars na een slechte seizoenstart. Sevilla verloor met 2-1 bij Vigo. Valencia liet op eigen veld een punt aan Real Sociedad (0-0). Athletic Bilbao overkwam hetzelfde tegen Oviedo (1-1). Deportiva La Coruña won wel, met 1-0 bij Atletico Madrid. De Noordspaanse ploeg bevestigt hoe langer hoe meer de status van een topclub. Vorig seizoen baarde Deportivo voor het eerst opzien.