Geen hockey en amateurvoetbal in weekeinde

ROTTERDAM, 26 NOV. Er zal dit weekeinde in Nederland door de amateurs niet in competitieverband worden gevoetbald.

De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) heeft zowel voor zaterdag als zondag alle wedstrijden afgelast, inclusief de Coca Cola-jeugdcompetitie, landelijke competitie B-junioren en landelijke competitie vrouwenvoetbal. Ook hebben alle afdelingen hun wedstrijden afgekeurd. Wat betreft het betaald voetbal zal de beslissing aan consuls en scheidsrechters worden overgelaten. Als een veld hard en egaal is zal er worden gespeeld.

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft voor dit weekeinde het volledige programma afgelast wegens de slechte gesteldheid van de velden door de vorst. In overleg met de clubs zal een nieuwe datum worden uitgezocht. Competitieleider Wiert Doyer heeft voor de meeste clubs in de mannenhoofdklasse op 11 en 12 december een dubbelweekeinde gepland. De vier wedstrijden die verleden week werden afgelast worden op zondag gespeeld en het programma dat voor die zondag was vastgesteld gaat naar zaterdag.