Cruijff wil nieuwe afspraken met bond

ROTTERDAM, 25 NOV. Johan Cruijff wil nieuwe afspraken maken met het sectiebestuur betaald voetbal over zijn mogelijke gang als coach van het Nederlands elftal naar het WK voetbal volgend jaar in de Verenigde Staten.

Hij zei gisteren in een televisie-interview niet veel waarde te hechten aan de mondelinge overeenkomst die hij heeft gesloten met het vorige sectiebestuur, onder leiding van Martin van Rooijen. Cruijff verwacht in de loop van volgende week een gesprek te hebben met het bestuur betaald voetbal. Verder liet hij weten dat zijn definitieve beslissing afhankelijk zal zijn van het oordeel zijn arts. Cruijff is hartpatiënt en zou hij het karwei meteen na het seizoen met Barcelona moeten aanvangen. De KNVB wil geen commentaar geven op de uitlatingen van de beoogde bondscoach.