Hans Drewanz.

Hans Drewanz

In de krant van zaterdag 20 november (Hans Drewanz omlijst nieuw met ouder werk bij noordelijk orkest, pagina 7) is bericht dat Hans Drewanz in september volgend jaar Jacek Kaspszyck zal opvolgen als chef-dirigent van het Noord Nederlands Orkest. Dit moet zijn: op 1 september 1995.

Argentinië

In het Zaterdags Bijvoegsel van 20 november ("De lekkere pijn', pagina 3) staat dat de chefs van de drie Argentijnse krijgsmachtonderdelen leger, luchtmacht en marine een ministerspost bekleden. Dit is onjuist. Argentinië heeft inmiddels een burger als minister van defensie.

Aantal banen

In de krant van dinsdag 23 november is de kop Aantal banen duikt onder niveau van '84 (pagina 1) onjuist. Zoals correct in het bericht staat vermeld, is het aantal banen voor het eerst sinds 1984 niet meer toegenomen, maar gedaald.

Pensioen en uitkering

In de krant van dinsdag 23 november (Uitkering "tweede generatie' vindt weinig steun in Kamer, pagina 7) wordt gesproken van de Periodieke Uitkerings Raad. Dat moet zijn: de Pensioen- en Uitkeringsraad.