Fiscale vrijstelling.

Fiscale vrijstelling

In de krant van vrijdag 12 november (Andriessen hekelt plan tot beperking fiscale vrijstelling, pag 1) wordt gemeld dat het ministerie van economische zaken een versoepeling van de deelnemingsvrijstelling logischer vindt in plaats van een beperking zoals staatssecretaris Van Amelsvoort (financiën) wil. Deze opvatting is toegeschreven aan minister Andriessen (economische zaken), maar zij is afkomstig van een ambtenaar van Economische Zaken.

Unilever

In de krant van vrijdag 12 november (Unilever boekt drie procent hogere winst, pagina's 1 en 13) is gemeld dat het concern over de eerste negen maanden van 1993 een omzet heeft geboekt van 20,59 miljard gulden. Dit bedrag geeft de omzet over het derde kwartaal weer. In de eerste negen maanden behaalde Unilever een omzet van 59,93 miljard gulden.