Wolkenkrabber.

Wolkenkrabber

In de krant van woensdag 3 november (Kort geding tegen 88-jarige eigenaar van wolkenkrabber, pagina 20) is gemeld dat aannemer Sikking uit Hilversum bij de verkoop van de "wolkenkrabber' in Amsterdam-Zuid justitie gevraagd heeft de rol van mr. J.H.J.M. Hamans, commissaris van de beheerder van de wolkenkrabber Hilwis, te onderzoeken. Dit is onjuist. Vooruitlopend op een civiele procedure van Sikking tegen Hilwis heeft de Amsterdamse rechtbank een voorlopig getuigenverhoor toegestaan. Daarbij heeft de raadsman van Sikking op 17 november mr. Hamans als getuige gedagvaard.

UPS

In de krant van 10 november (Optimisme managers levert niet meer werk op, pagina 17) wordt United Parcel Service (UPS) aangeduid als communicatie-adviesbureau. Dit is niet juist. UPS is een transportbedrijf.

Lagos

In de krant van donderdag 11 november (Onrust in Nigeria na stijging brandstofprijs, pagina 4) wordt Lagos aangeduid als de hoofdstad van Nigeria. Dit is niet juist. Sinds december 1991 is Abuja de Nigeriaanse hoofdstad.