In Spanje verspeelde Valencia zijn koppostitie. ...

In Spanje verspeelde Valencia zijn koppostitie. De club van trainer Hiddink verloor met 2-0 bij Zaragoza. Eerder deze week werd Valencia met 7-0 weggespeeld bij het Duitse Karlsruher SC.

Sevilla nam de eerste plaats over door met 3-1 van Rayo Vallecano te winnen. Sevilla heeft een punt voorsprong op Barcelona, Valencia en Deportivo La Coruna. Dat speelde met 0-0 gelijk bij Valladolid. Real Madrid klimt op de ranglijst en won met 2-1 van Logrones, door twee doelpunten van Hierro. Barcelona versloeg in Nou Camp Racing Santander met 2-1. Romario scoorde de openingstreffer. Johan Cruijff is niet te spreken over de vorm van de ploeg en dreigt een aantal miljonairs met sancties. Doelman Zubizaretta was het eerste slachtoffer. Cruijff vond hem te nerveus geworden. De trainer had ook kritiek op het publiek, dat veel te kritisch zou zijn.