PSV verloor gisteravond thuis met 1-0 van ...

PSV verloor gisteravond thuis met 1-0 van Vitesse. Daardoor heeft de Eindhovense club nu al zeven verliespunten. Opnieuw speelde PSV met een gewijzigde opstelling. Linskens en Popescu stonden nu in de basisopstelling. De ploeg kreeg nauwelijks kansen. Vitesse had na een kwartier kunnen scoren, maar het schot van Loeffen werd door Van Breukelen tot hoekschop verwerkt. Vier minuten later trof Lamptey van 25 meter voor PSV de paal, nadat doelman Van der Gouw te ver was uitgelopen. Lamptey tikte de bal kort daarop uit een voorzet van Van Ankeren naast het doel.

Loeffen schoot vervolgens naast, Helder trof doelman Van Breukelen en Loeffen schoot weer naast. Helder verscheen alleen voor van Breukelen maar vond weer het lichaam van de doelman op zijn weg. Laamers probeerde een ver schot, dat door Van Breukelen uit de bovenhoek werd geslagen. Kieft verving in de tweede helft bij PSV Popescu. Na een voorzet van Helder kwam Vitessenaar Latuheru een teenlengte te kort om te scoren. Kieft produceerde een ongevaarlijk kopballetje, Laamers schoot voor Vitesse naast. Playfair verving Linskens. Een lob van Van Ankeren ging net over het Vitesse-doel. Bos schoot uit een corner via de handen van van Breukelen en de lat naast. Drie minuten voor tijd viel Cocu in het strafschopgebied na een actie van Koeman. Gillhaus benutte de strafschop. Vlak voor tijd schoot Lamptey nog naast.