Verloren zoon Kessels terug op "nest' KBB

ROTTERDAM, 21 OKT. Bij het detailhandelsconcern KBB vindt een verloren zoon binnenkort opnieuw onderdak. J.M.J.M. Kessels, die in 1988 zijn functie als directievoorzitter van de Bijenkorf-warenhuizen inruilde voor een directiepost bij de grootste concurrent Vroom & Dreesmann, keert terug bij KBB. Vanaf februari 1994 krijgt Kessels de leiding over de doe-het-zelf-divisie van KBB.

Kessels bevestigde vanmorgen dat hij door de raad van bestuur van KBB voor deze nieuwe functie is gevraagd. Op dit moment is hij directeur bij Shopping Centre Management (SCM), een dochter van de MAB-groep (projectontwikkelaars). Kessels kwam bij SCM terecht nadat hij bij Vroom & Dreesmann amper drie jaar na zijn aantreden de wacht kreeg aangezegd.

Volgens Kessels is van rancune tussen hem en KBB-bestuursvoorzitter A. Maas nooit sprake geweest. Maar dat hij gevraagd zou worden om terug te keren, kwam voor hem toch onverwachts. “Het leven is vol verrassingen”, aldus Kessels.