Arrestaties in moordzaak

DEN HAAG, 20 OKT. De politie heeft vorige en deze week twee arrestaties verricht in de moordzaak van een 33-jarige Leidse woonwagenbewoonster.

Eén van de verdachten is de 28-jarige Haagse vrouw die tijdens de schietpartij op de provinciale weg N5 bij Leiderdorp bij het slachtoffer in de auto zat. Een kogel raakte haar in het dijbeen. De vermoorde vrouw werd in het hoofd geraakt.De vrouw inmiddels door de rechter-commissaris weer op vrije voeten gesteld en ook een 34-jarige gearresteerde Leidenaar zal weer vrij komen, omdat hij een alibi heeft. De twee blijven wel verdacht in de zaak, maar het is nog onduidelijk of zij vervolgd worden. Er kunnen nog andere verdachten worden aangehouden. Over het eventuele motief is niets bekend. Vlak na de moord werd gesproken over een afrekening tussen woonwagenfamilies. Mede daarom was de politie nadrukkelijk aanwezig bij de begrafenis van de vrouw.