Indivers in China met joint-venture

Indivers heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Chinese bedrijf Qingdao Qianshao Precision Machinery, een onderdeel van het Chinese ministerie van lucht- en ruimtevaart.

De Indivers-bedrijven Fanamation uit Los Angeles en Kemco uit Engeland zijn de andere partners in een joint venture, die samen met de Chinese onderneming in de havenplaats Qingdao in Zuidoost-China, geavanceerde drie-dimensionale meet- en inspectiesystemen gaat produceren voor de Chinese markt en voor export.

Indivers is de houdstermaatschappij van de Interturbine Groep.

Deze groep van vijftien bedrijven is gevestigd in onder meer Nederland, Duitsland, de VS en Singapore en werkzaam voor meer dan zeventig luchtvaartmaatschappijen op het gebied van turbine-onderhoud. Interturbine-bedrijven produceren ook onderdelen voor Pratt & Whitney vliegtuigturbines.