Germinal.

Germinal

In de krant van vrijdag 8 oktober (Frankrijk vermoedt VS achter "Gatt-spook', pagina 13) wordt melding gemaakt van het succes in de Franse bioscopen van Germinal, “de verfilming van Victor Hugo's roman over de arbeidersstrijd in het arme Noorden van het land”. Germinal is een roman van Emile Zola.

Regio's

In de krant van zaterdag 9 oktober (De regio's van Rusland, pagina 8) is vermeld dat de Russische regio Sacha ruim 860 keer zo groot is als Nederland. Dat moet zijn: circa 90 keer zo groot. En de regio Krasnojarsk is niet 750 maar circa 70 keer zo groot als Nederland.

Groninger humor

In de krant van maandag 11 oktober ontbrak in de column van Koos van Zomeren (Wel/Onwel, pagina 1) de laatste zin. Deze luidt: Bestaat er al een vereniging tot behoud van het Groninger gevoel voor humor?