Drietal amateurclubs bereikt derde bekerronde

De grootste verrassing in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker was de zege van Lunteren.

De zaterdagamateurs wonnen bij eerste divisie-club Veendam met 3-2. Ook zondag-amateurkampioen Holland uit Utrecht versloeg een profclub. TOP nam de strafschoppen slechter. De liefhebbers van De Treffers klopten het tweede team van Vitesse met 2-1. Van de zeven eredivieclubs werd alleen FC Groningen uitgeschakeld door een 1-0 nederlaag tegen RBC. De loting voor de derde ronde op 10 november: Sparta-PSV, Excelsior-Feyenoord, Ajax-Heerenveen, Helmond Sport-Roda JC, MVV-Lunteren, De Graafschap-Vitesse, Holland-Twente, Telstar-Volendam, RKC-RBC, Dordrecht '90-Emmen, Utrecht-Den Bosch, NAC-VVV, AZ-Fortuna, De Treffers-NEC, AZ-Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles-ADO Den Haag.