Rottier bereikt halve finale in toernooi Zurich

ZURICH, 9 OKT. De Nederlandse tennister Miriam Oremans had in de kwartfinale van het toernooi van Zurich onvoldoend verweer tegen Martina Navratilova. Zijn verloor met twee keer 6-2. In juni snoepte Oremans de veterane in de finale van het toernooi in Eastbourne nog een derde set af. Een andere pupil van coach Hugo Ekker, Stephanie Rottier, bereikte de halve finale wel. Zij won van de in de Verenigde Staten levende Kroatische Sandra Cacic (6-3 6-4). De Zwitserse Manuela Malejeva-Fragnière is de volgende tegenstandster van Rottier.

Jim Courier werd in het toernooi van Sydney in de kwartfinales uitgeschakeld. De als eerste geplaatste Amerikaan verloor met 4-6 6-2 4-6 van Jaime Yzaga uit Peru. De nummer één op de plaatsingslijst van het toernooi van Toulouse, de Spanjaard Sergi Bruguera, verloor ook, van de Marokkaan El Aynaoui.