Dino-krant

Tekeningen voor de Kinderpagina Dino-prijsvraag zijn te zien op de kleine Dino-tentoonstelling in de gemeentebibliotheek Utrecht, Oude Gracht 167. T/m 31 okt. Ma 13-17u, di t/m vr 11-17.30u, ma, di en do ook 19-21u, za 10-13u.

Eerst even een stomme fout rechtzetten: vorige week hebben we bij de uitslag van de Dino-prijsvraag een mooie tekening afgedrukt van een meisje met een stegosaurus als huisdier aan een ketting. Maar haar naam hebben we er niet bijgezet!

De tekening was van Marianne Visser (8) uit Berkel Roodenrijs.

Op de dag van de uitslag kwamen er nog een paar leuke inzendingen binnen. "Dino' en "Dina' de Smit uit Lijnden zonden hun eigen Dino-krant in, die ze elke keer vol met nieuwtjes zetten en op school verkopen. In het vakantienummer stond waar in Europa allemaal dino-skeletten in musea te zien zijn. Handig.

Ook viel er nog een inzending van een hele klas op de mat, van de school De Wetelaar in Doesburg. De kinderen hebben verhalen en prachtige tekeningen gemaakt: een paar kinderen hebben tekening en verhaal aan elkaar geplakt en daar weer een dinokop, -poten en -staart aan gemaakt. Heel leuk. Maar de inzendtermijn is nu toch echt voorbij.