Management Share bestrijdt naheffing

Management Share zal een eventuele naheffing van de fiscus van 1,2 miljoen gulden in verband met de verkoop in 1989 van haar kantoorpand aanvechten. Dit heeft het beursgenoteerde automatiseringsbedrijf vanmorgen bekend gemaakt. Hiermee reageert het bedrijf op berichten in de pers over de emissieprospectus die vorige week uitkwam.

In de prospectus had de Amsterdamse vennootschap melding gemaakt van een aantal zaken dat mogelijk tot een aanspraak zouden kunnen leiden. Volgens Management Share heeft het bedrijf (nog) geen naheffingsaanslag ontvangen en zijn er voldoende argumenten op een dergelijke aanslag met succes te bestrijden.

Management Share heeft het eerste halfjaar 317.000 duizend netto winst gemaakt. Dit jaar verwacht Management Share quitte te draaien.