MENS-WORDING

Jezus, wat heb ik lang gewacht! Maar het is het waard geweest. Het leek als was ik ziende blind, maar HIJ heeft mij de ogen geopend.

Het vraagstuk zo complex en de oplossing toch zo simpel. Natuurlijk moet het afgelopen zijn met dat gelamenteer over milieu, asielzoekers en andere triviale problematiek. Het is tijd voor een Leider, een Grote Roerganger, een nieuwe Vader des Vaderlands. Breinbaas Mens (zeg maar Harry) wijst de weg, want “Harry weet wat goed voor u is”.

Uiteraard zijn er nog enkele details met betrekking tot het materiële verleden van de Filosoof uit Lisse, maar dat wordt allemaal opgelost als Harry President van de Wereld is en hij alle lastige praatjesmakers samen met die staatsvijandige vegetarische walvisbeschermers en ander verweekt denkersvolk op één hoop heeft geveegd en naar Rottumerplaat heeft verbannen. Wij staan aan de vooravond van een herboren Vaderland.