Triple P voorspelt verdere winstgroei

Automatiseringsbedrijf Triple P uit Vianen - de drie P's staan voor "Partnership, People, Performance' - heeft in het afgelopen boekjaar, evenals in 1991, een flinke winststijging geboekt. In 1992 steeg de winst met 44 procent van 2,9 miljoen naar 4,2 miljoen gulden. Het bedrijfsresultaat liet een lichte groei zien van 10,6 miljoen naar 10,8 miljoen.

President-directeur en meerderheidsaandeelhouder Fezi Khaleghi Yazdi is ook voor dit jaar optimistisch. Als de economische ontwikkelingen niet verder tegenvallen dan verwacht hij voor dit jaar een winst van 5,5 tot 6 miljoen gulden bij een marginaal groeiende omzet die niet boven 160 miljoen zal uitkomen. In het afgelopen boekjaar bedroeg de omzet 152 miljoen gulden.

ING bezit vijf procent van de uitstaande aandelen van Triple P, de overige aandelen zijn in handen van de directie en het personeel.