Mr. J.S. Hilbers is per 1 november benoemd tot de ...

Mr. J.S. Hilbers is per 1 november benoemd tot de Nederlandse bewindvoerder bij de Oost-Europa Bank (EBRD) in Londen.

Hij volgt hiermee drs. R. Keller op, die vanaf 1 oktober directeur exportkredietverzekering en investerings-garanties bij het ministerie van Financiën wordt. Hilbers (58) is thans financieel raad bij de Nederlandse ambassade in Tokio. Hij studeerde rechten in Leiden en deed tijdens zijn loopbaan bij Financiën een brede internationale ervaring op. Voordat hij naar Tokio ging, was hij van 1982 tot 1990 financieel raad bij de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging bij de EG in Brussel. Van 1978 tot 1982 was Hilbers financieel raad in Washington en van 1978 tot 1980 plaatsvervangend bewindvoerder bij de Interamerikaanse Ontwikkelingsbank, eveneens in Washington.