Dubbelspel verrassing bij Davis Cup2

DEN HAAG, 15 JULI. Paul Haarhuis speelt morgenmiddag om 12.00 uur op het Malieveld in Den Haag de eerste enkelspelpartij van de Davis-Cupwedstrijd tussen Nederland en Zweden tegen Magnus Gustafsson.

Daarna treedt Richard Krajicek voor de tweede enkelspelontmoeting aan tegen Magnus Larsson. Zaterdag wordt het dubbelspel gespeeld. Zeer verrassend nomineerden de Nederlanders als dubbel Jacco Eltingh en Mark Koevermans. Zij spelen tegen het Zweedse duo Anders Jarryd en Henrik Holm. De coaches kunnen daarvoor hun opstelling tot een uur voor de wedstrijd wijzigen. Haarhuis vormt zowel met Eltingh als met Koevermans een ingespeeld dubbel. Koevermans en Eltingh hebben de laatste jaren slechts zelden een combinatie gevormd op de baan. Zondag speelt Haarhuis tegen Larsson en Krajicek tegen Gustafsson.