Pas verschenen

Remco Campert Het bijzettafeltje Uitg. De Bezige Bij, 112 blz., ƒ 12,-

Agnies Pauw van Wieldrecht Vin-je dat we een hoed op moeten? Uitg. Thomas Rap, 152 blz., ƒ 20,-

De straten van Antwerpen Uitg. Atlas, 239 blz., ƒ 25,-

Remco Campert Het bijzettafeltje Uitg. De Bezige Bij, 112 blz., ƒ 12,- Columns van Remco Campert (1929), eerder verschenen in de Volkskrant, Humo en Esquire, door hemzelf geselecteerd.

Agnies Pauw van Wieldrecht Vin-je dat we een hoed op moeten? Uitg. Derde deel van de trilogie van Agnies Pauw van Wieldrecht over gebruiken en tradities in Nederlandse aristocratische kring voor de oorlog. De straten van Antwerpen Uitg. Atlas, 239 blz., ƒ 25,- Bloemlezing samengesteld door Koen Vergeer met dertig gedichten en korte verhalen over de stad Antwerpen. Bijdragen van o.a. Maurice Gilliams, Jeroen Brouwers en Elma van Haren.