IHC Holland sleept orders binnen

IHC Holland heeft voor ruim 100 miljoen gulden aan opdrachten voor de bouw van schepen binnengehaald.

Hieronder behoren een sleephopperzuiger voor de Franse vestiging van de Hollandsche Aanneming Maatschappij, een voor verscheidene doeleinden te gebruiken schip voor Spliethoff's Bevrachtingskantoor in Amsterdam en een versterkerstation voor een opdrachtgever uit Abu Dhabi.

Het vrachtschip is een van de zes schepen die Spliethoff bij diverse Nederlandse werven heeft besteld. Verder zijn door de Sliedrechtse scheepsbouwwerf van IHC nog orders geboekt uit China, Frankrijk en Mauretanië. Mede door deze opdrachten is de nieuwbouwcapaciteit van IHC Holland - ondanks de uitbesteding van de bouw van een sleephopperzuiger voor China aan Werf De Merwede - tot midden 1995 goed bezet.