RARA.

RARA

In het bericht over de BVD en RARA van vrijdag 2 juli 1993 (BVD verdenkt "oude' verdachte van bomaanslag, pagina 1) werd René R. door kringen rondom de BVD als een van de verdachten van de bomaanslag bij het ministerie van sociale zaken aangemerkt. Daarbij werd als reactie van R. vermeld dat hij (nadat hij via een omweg was benaderd) niets meer over RARA wilde zeggen. Hij liet weten een nieuw leven te zijn begonnen. Deze mededelingen zijn niet als reactie op de concrete uitlatingen van bedoelde zegslieden gedaan, maar waren algemene constateringen van R.

Groslijst VVD

In de krant van dinsdag 6 juli (Aspirant-Kamerleden voorzichtig de boer op, pagina 3) is gemeld dat A. Romijn, geboren in 1966, raadslid van Geldrop en lid van de jonge vrouwen in de VVD, de jongste is op de groslijst die de VVD onlangs heeft opgesteld. Dit is niet juist. De jongste op deze lijst is de voormalige vice-voorzitter van de JOVD, Frank van Dalen, geboren op 18-2-1969.