Vier afvallers weg uit wegselectie

WOERDEN, 29 JUNI. Coach Piet Hoekstra heeft van zijn nationale amateurselectie, bestaande uit zeven renners, maar drie man gehandhaafd in de werkgroep waaruit de deelnemers aan de wereldtitelstrijd in Noorwegen zullen worden gekozen.

Richard Groenendaal, Roger Smeets, Steven de Jong en Rik Reinerink zijn afgevallen; Leon van Bon, Koos Moerenhout en Michael Boogerd maken deel uit van het twaalftal dat zich voorbereidt op de individuele wegwedstrijd. De werkgroepen zijn: 100 km ploegentijdrit: Knaven (Zevenaar), Kil (Losdorp), Wolfkamp (Raalte), Van der Steen (Hoogland) en Vermey (Morcourt-Fra). Individuele wegwedstrijd: Den Braber (Rotterdam), Van de Meulenhof (Helmond), Van der Meer (Harelbeke-Bel), Jansen (Delft), Boogerd (Den Haag), Thebes (Rosmalen), Van Riel (Tilburg), Oppewal (Sneek), Gilsing (Netterden), De Boer (Haarlem), Van Bon (Apeldoorn) en Moerenhout (Achthuizen).