Westerhof desnoods in andere functie

DEN HAAG, 19 JUNI. Hans Westerhof wil per se bij PSV blijven werken, desnoods in een andere functie dan hoofdtrainer.

“Hij is bereid met aanpassing van de taken verder te gaan”, aldus raadsman mr. Eric Vilé. Hij laat in het midden voor welke functies Westerhof in aanmerking zou komen. “We nemen alle mogelijkheden door.” Westerhof, een week geleden ontslagen, zou vandaag op vakantie gaan, maar heeft die uitgesteld. In het weekeinde wordt door beide partijen verder gesproken Vilé: “Hans wil in ieder geval aan de slag blijven bij PSV. Hij wil niet zomaar afscheid nemen met een afkoopsom.” Indien vasthoudt aan het onvoorwaardelijke ontslag van Westerhof, laat Vilé de zaak voorkomen bij de arbitragecommissie van de KNVB. “We zullen er niet op heel korte termijn uitkomen”, aldus Vilé.