Bondscoach gunt Jonk en Overmars rust bij training

Twee dagen voor de kwalificatie-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Noorwegen heeft Wim Jonk van bondscoach Advocaat rust gekregen.

De Ajacied is herstellende van een peesblessure in de knieholte. Jonk trainde gisteren niet mee met de selectie. Afgezonderd van de groep deed hij slechts enkele loopoefeningen. De verwachting is dat hij gisteren voldoende fit zal zijn om te spelen. Ook Overmars mocht het rustiger aan doen, omdat de technische staf overbelasting wil voorkomen. Morgenavond, onmiddellijk na afloop van de kwalificatie-interland van het Nederlands elftal tegen Noorwegen, stappen Dennis Bergkamp en Wim Jonk in het vliegtuig naar Milaan. Ze dienen zich eind deze week voor de eerste keer officieel te presenteren bij hun nieuwe club Inter. Donderdag vindt de medische keuring plaats, vrijdag volgt de kennismaking met de Italiaanse media.