Holland Colours bleef groeien

De in Apeldoorn gevestigde kleurstoffenproducent Holland Colours heeft over het eind maart afgelopen boekjaar 1992/1993 een omzetstijging van 10 procent, een toename van het bedrijfsresultaat van 21 procent en een winststijging van 9 procent behaald.

De omzet kwam uit op 56,3 miljoen, het bedrijfresultaat op 6,7 miljoen en de winst op bijna 3,4 miljoen gulden.

Volgens de directie is het gezien de huidige economische wereldproblematiek, niet eenvoudig om verwachtingen voor het lopende jaar te formuleren. Desondanks wordt verdere groei van omzet en resultaat verwacht.

Op korte termijn wil de met certificaten op de parallelmarkt genoteerde onderneming toegang krijgen tot de officiële markt van de effectenbeurs, zo laat de directie weten in het jaarbericht. De jaarvergadering wordt gehouden op op 2 juli.