Financiën

Commandeur Orde Oranje-Nassau: C. Boersma, dir.-gen. belastingen min. van financiën, Leiderdorp.

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: drs. T. de Swaan, dir. De Nederlandsche Bank, Amsterdam.

Officier Orde Oranje-Nassau: prof.dr. J.A.H. de Beaufort Wijnholds, onderdir. De Nederlandsche Bank, Bussum; F. Driesens, voorm. plv. hoofd belastingdienst, eenheid particulieren, ondernemingen te Dordrecht, Ridderkerk; C. Hillenius R.A., onderdir. De Nederlandsche Bank, De Kwakel, gem. Uithoorn; H.M. Huisman, hoofd Douane Informatie Centrum Vlaardingen, Rotterdam; W. Jansen, voorm. teamleider bijz. invordering bij de belastingdienst, eenheid particulieren te Hengelo; mr. C.R.F. Kalff, dir. Onderlinge Levensverzekering Maatschappij 's-Gravenhage U.A. Den Haag, Wassenaar; B.J.J.M. Lucas Luijckx, senior beleidsmedewerker bij de afd. bilaterale zaken directie intern. fiscale zaken min. van financiën, Leidschendam; D. van der Poel, beleidsmedew. doelgroepmanagement belastingdienst, directie particulieren te Utrecht; W. Raven, hoofd douanepost Vlaardingen bij de belastingdienst, Krimpen aan den IJssel; E.C. Stekelenburg, senior beleidsmedew. belastingdienst, directie douane te Rotterdam; C. Stout, plv. hoofd belastingdienst, eenheid grote ondernemingen te Eindhoven, Leende; mr. J. Verbruggen, hoofd belastingdienst, eenheid particulieren, ondernemingen te Breda, Berkel-Enschot; J.M.F. Waterreus, dir. Interlloyd Verzekeringen Amsterdam, Rijnsburg; dr. E.C. Wessels, dir. Stichting Technisch Bureauter Bevordering Schadepreventie te Baarn, Laren; C.M. van der Westen, hoofd belastingdienst, eenheid particulieren, ondernemingen te Venlo; H.E. van der Wijk, dir. H.J. Roelofs-Assuradeuren B.V. en lid raad van bestuur van moedermaatschappij Hannover International Insurance N.V. te Rotterdam.

Ridder Orde Oranje-Nassau: A. Bax, beleidsmedew. toepassingsmanagement bij de belastingdienst, directie particulieren te Utrecht, Oudewater; W. Engelberts, dir. ontwikkeling en coördinatie divisie operations betalingsverkeer ING Bank N.V. Amsterdam, Sassenheim; G. Gijtenbeek, voorm. behandelfunctionaris belastingdienst, eenheid ondernemingen te Amersfoort, Hoogland, gem. Amersfoort; A. de Graaf, teamleider belastingdienst, eenheid particulieren, ondernemingen te Dordrecht; G.W. van der Heide, docent belastingdienst, opleidingen te Utrecht, Bunschoten, gem. Bunschoten-Spakenburg; J.A. Knubben, staffunctionaris personeel en organisatie belastingdienst, douanedistrict Heerlen te Maastricht, Nuth; E. Oppers, vakgroep-coördinator omzetbelasting belastingdienst, directie ondernemingen noord te Heerenveen, Wolvega, gem. Weststellingwerf; A.L. van Os, commissaris bij Van der Moolen Holding N.V. te Amsterdam, Amstelveen; L. Quaedflieg, behandelfunctionaris belastingdienst, eenheid grote ondernemingen Maastricht, Simpelveld; G. van Ruiven, dir. clusterkantoor ABN-AMRO Bank N.V. te Delfzijl; H.P.J. Smits, behandelfunctionaris belastingdienst, eenheid particulieren, ondernemingen te Roosendaal; H. van der Stoel, lid groepsraad Hudig Langeveldt B.V. te Rotterdam; J.A.G. Thissen, voorm. dir. kantoor ING Bank N.V. te Venlo; G. Tipker, behandelfunct. bel.dienst, eenheid part., ondern. Haarlem; G. Twickler, hoofd financiën, admin. en control facilitair bedrijf ING Bank N.V. Amsterdam, Amstelveen; A. van der Velde, voorm. adviseur regio-directie Noord-Nederland ING Bank N.V. Amsterdam, Tynaarlo, gem. Vries; A.J.M. Wouters, groepsfunct. bel.dienst, eenheid particulieren te Heerlen, vest. Kerkrade.

FINANCIËN en BINNENLANDSE ZAKEN

Officier Orde Oranje-Nassau: mr. J. Hekkelman, lid raad van bestuur N.V. Bank Nederlandse Gemeenten te Den Haag, Wassenaar.

FINANCIËN, LANDBOUW NATUURBEHEER VISSERIJ

Officier Orde Oranje-Nassau: mr. C.J.B. Ebeling, dir. juridische en fiscale dienst bij de Rabobank Nederland Utrecht, Huizen.