Omzet- en winst Vos Groep stijgend

De Vos Groep, met hoofdvestiging in Oldenzaal, boekte in 1992 een omzet van 142,2 miljoen gulden tegen 127,4 miljoen in 1991.

Het resultaat na belastingen daalde weliswaar van 11,9 miljoen tot 7,5 miljoen gulden maar indien de buitengewone bate die in 1991 de winst met 5,6 miljoen opkrikte buiten beschouwing wordt gelaten, is sprake van een winsttoename van 6,3 tot 7,5 miljoen gulden.

De activiteiten van de tot de Vos Groep behorende bedrijven omvatten onder meer het aannemen van bouwopdrachten, las- em montagewerkzaamheden, onderhoud aan 'off shore' produktieplatforms, montage en transport van boortorens, hijswerkzaamheden, verhuur van mobiele hijskranen en milieukundige adviezen. Het aantal werknemers, inclusief deelnemingen, steeg vorig jaar van 687 tot 783.