Van der Gaag terug in Jong Oranje

ZEIST, 21 APRIL. Mitchel van der Gaag keert terug in Jong Oranje. Bondscoach Rinus Israel heeft de verdediger van PSV opgeroepen voor het EK-kwalificatieduel tegen Engeland.

De wedstrijd wordt op 27 april in Portsmouth afgewerkt. Van der Gaag liep bijna een jaar geleden in Sydney een zware knieblessure op tijdens een duel van het Olympisch elftal tegen Australië. Dit seizoen maakte hij zijn rentree bij de Eindhovense landskampioen. In vergelijking met het laatste duel tegen San Marino telt de groep van Israel vier nieuwe gezichten. Naast Van der Gaag zijn Jeffrey van As (MVV), Edgar Davids (Ajax) en Ferdy Vierklau (FC Utrecht) weer terug in de selectie.

De selectie van Jong Oranje ziet er als volgt uit: Roorda (FC Groningen), Moens (Excelsior), Vierklau (FC Utrecht), Faber (PSV), Van de Looi (Vitesse), Van der Gaag (PSV), Van As (MVV), Buskermolen (AZ), Van Gastel (Willem II), Mutsaers (RBC), Van Hoogdalem (RKC), Davids (Ajax), Hoekstra (PSV), Pahlplatz (FC Twente), Scheepers (MVV) en Bond (Volendam).