DAF benoemt commissarissen

Drs. J.F.M. Peters, bestuursvoorzitter van Aegon, is de enige commissaris van het oude DAF die terugkeert in de raad van commissarissen van het nieuwe DAF Trucks.

Peters wordt voorzitter van de nieuwe raad van commissarissen van DAF Trucks, die verder wordt aangevuld met drs. E.J. Brouwer, thesaurier-generaal van het ministerie van financiën, drs. A. Verberk, plaatsvervangend secretaris-generaal van het ministerie van economische zaken, A. Heeneman, financieel expert van de Koninklijke/Shell Groep, F. Gérards van de Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen en ir. P.D.A. Huisman, president-directeur van Polynorm.

De oude voorzitter van de raad van commissarissen, M.P.J.P. van Doorne, heeft zich teruggetrokken. Hierdoor is nog één plaats als commissaris te vergeven bij DAF.