Becker weer snel uitgeschakeld

MONTE CARLO, 21 APRIL. Net als een week eerder in Nice is Boris Becker op het graveltoernooi van Monte Carlo al in de tweede ronde uitgeschakeld.

Hij verloor met 6-7 3-6 van olympisch kampioen Marc Rosset uit Zwitserland. Het verschil met Nice voor Becker was dat hij daar in de eerste ronde nog won van de Braziliaan Oncins om vervolgens van de Argentijn Davin te verliezen en dat hij in Monte Carlo als tweede op de plaatsingslijst vrij was in de openingsronde.

Van de Nederlanders kwam Richard Krajicek in de derde ronde door een zege op de Duitser Carl-Uwe Steeb (7-5 6-1) en plaatste Paul Haarhuis zich voor de tweede ronde door de jonge Zweed Thomas Enqvist met 7-5 6-1 terug te wijzen. Tom Nijssen, na de kwalificatie maandag in de eerste ronde winnaar over de Fransman Delaitre, was kansloos tegen het grote talent Andrej Medvedev uit de Oekrane (4-6 0-6). In het vrouwentoernooi van Kuala Lumpur bereikte Miriam Oremans de tweede ronde. De als zevende geplaatste Brabantse won met 6-3 6-2 van de Australische Michelle Jaggard-Lai. (Reuter/DPA)