Shobha Dé.

Shobha Dé

In het Cultureel Supplement van 16 april (Wie durft het heden aan, pag.1) is de naam van de Indiase pulpschrijfster onjuist gespeld. De juiste schrijfwijze is Shobha Dé.

Musea

In het Cultureel Supplement van 16 april (Wij bouwen geen lokkertjes, pag. 6) is de naam weggevallen van een van de genterviewden, G. Lodder, hoofd directie beleidszaken cultuurbeheer bij het ministerie van WVC.

Unita

In de krant van vrijdag 16 april is op pagina 4 in een fotobijschrift over de onderhandelingen over Angola in Abidjan gemeld dat generaal Higino Carneiro een UNITA-afgevaardigde is. Hij maakt echter deel uit van de delegatie van de Angolese regering.

Kapitein

In het Zaterdags Bijvoegsel van 17 april (We are in the helping business, pag.1) over het vliegdekschip Theodore Roosevelt is sprake van een "kapitein' Stanley W. Bryant. Dit moet zijn: commandant. In het begeleidende kader met jargon is verder sprake van een "fowl' deck. Dat moet zijn: foul deck.