ROLFS TALENT ZAL ZICH OPENBAREN

Luik-Bastenaken-Luik heeft zijn eerste Deense winnaar, de 28-jarige Rolf Sörensen. Als broekje van zeventien ging hij naar Italië. Om wielrenner te worden. Peter Post voorspelde hem ooit een grote toekomst, ten minste als hij zuinig zou zijn op zichzelf. De Amstelvener kreeg gelijk. Sörensen streeft nu naar een goede klassering in de Tour.

Vermeulen is nu vaak te vinden op het kantoor van Leemhuis en Van Loon aan de Keizersgracht, dat de vermogens van 300 particulieren beheert. Op 21 januari was Vermeulen met Hans Leemhuis overeen gekomen dat Capel het kantoor zou overnemen. Na het ontslag van Vermeulen een dag later ketste de overname echter af. Nu hoopt Vermeulen binnenkort als directeur bij Leemhuis te beginnen en op termijn een belang in het kantoor te verwerven. Hij lijkt bij Leemhuis en Van Loon zijn tot voor kort succesvolle geschiedenis met Van Meer James Capel te willen herhalen om marktaandeel af te snoepen van de gevestigde partijen. Daaronder is zeker ook zijn oude werkgever.