"Wij zijn geen stel als de anderen'

WENEN, 16 APRIL. PLO-leider Yasser Arafat is een groot liefhebber van tekenfilms, en speciaal van Mickey Mouse. Dat heeft zijn vrouw Souha onthuld in een vraaggesprek met het Oostenrijkse blad News.

Arafat (63) slaapt maar drie tot vijf uur per dag, vindt altijd tijd om te lezen, jogt veel en is ook een goede schaker, aldus zijn 29-jarige vrouw.

Over haar leven met de PLO-leider zegt ze: “Wij zijn geen stel als de anderen” “We leven elke dag ergens anders. 's Ochtends weet ik niet waar ik zal slapen. 's Avonds probeer ik uit te vinden waar hij (Yasser Arafat) zich ophoudt.”

Souha Arafat, deelt met haar echtgenoot de droom “naar Palestina terug te keren en in Jeruzalem te bidden”. Op een vraag of ze kinderen wil hebben antwoordt ze: “Ja, als God het wil”. Spoedig, hoopt ze. (AFP)