Overweg stapt op

Niels Overweg is uit eigen beweging opgestapt als trainer van Telstar.

De clubleiding ging gisteravond akkoord met het verzoek van de trainer het contract te beeindigen. Overweg had er genoeg van. Telstar haalde de laatste veertien duels in de eerste divisie vrijwel geen punten en staat inmiddels op de laatste plaats. Enige tijd geleden slaagde de formatie er zelfs niet in bij RBC een representatief elftal op de been te brengen. Wegens blessures en schorsingen kwam het elftal niet opdagen. “Overweg had er geen vertrouwen meer in”, lichtte Cees van der Horst, bestuurslid technische zaken, toe. “Vandaar zijn verzoek om er mee op te houden. Na intern overleg hebben we besloten aan zijn wens te voldoen. Bert van Poppe, de tweede trainer, toonde zich bereid tot aan het einde van het seizoen de zaken waar te nemen.”