Het Nederlands ijshockeyteam begint vanavond om ...

Het Nederlands ijshockeyteam begint vanavond om half acht de B-wereldkampioenschappen ijshockey in Eindhoven met een wedstrijd tegen China. Morgen speelt de ploeg tegen Roemenië, op 28 maart tegen Bulgarije, op 30 maart tegen Japan, de 31ste tegen Groot-Brittannië, op 2 april tegen Denemarken en op 4 april tegen favoriet Polen.

Acht spelers van het team speelden in de competitie voor Geleen, de verliezer van de play-offs, vier speelden voor landskampioen Nijmegen. De 23 spelers zijn: doel: Kambeitz (Rotterdam), Nijland, Baggen (Geleen); verdediging: Van den Thillart, Jansen, Van Steen (Geleen), Bouckaert, Jacobs, Geesink (Tilburg), De Vries (Heerenveen), Henk Hille (Utrecht); aanval: Livingston, De Kort, Van Gerwen (Tilburg), Janssen, Speel, Kruger, Herckenrath (Nijmegen), Mollen, Hartogs, Houben (Geleen), Berteling, Eimers (Rotterdam).