Italiaans elftal

Bondscoach Arrigo Sacchi van Italië stelt morgen in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Malta twee debutanten op.

Het zijn aanvaller Alessandro Melli van Parma en verdediger Sergio Porrini van Atalanta. Sacchi kreeg door blessures veel afzeggingen binnen, onder meer van Juventus-vedette Roberto Baggio. Hij wordt vervangen door de ervaren Mancini van Sampdoria. De 24-jarige Porrini kreeg een plaats op rechts in de verdediging, nadat enkele kandidaten voor die positie waren afgehaakt. Melli, die zondag met Parma een eind maakte aan de ongeslagen reeks van 58 competitieduels van Milan, vormt de voorhoede met Mancini en Signori. Italië staat achter Zwitserland tweede in groep 1. De opstelling van Italië: Pagliuca; Porrini, Baresi, Vierchowod en Maldini; Fuser, Albertini en Dino Baggio; Melli, Mancini en Signori.