Ruud Gullit

In Italie worden de speculaties over een transfer van Ruud Gullit naar Inter Milaan, steeds serieuzer genomen.

De club die zich voor de komende drie seizoenen al verzekerd heeft van de Ajacieden Dennis Bergkamp en Wim Jonk zou grote belangstelling hebben voor de rechtsbuiten van stadgenoot AC Milan. Dit meldt het dagblad La Repubblica. Eigenaar Silvio Berlusconi van AC Milan zou wel oren hebben naar een vertrek van Gullit omdat hij in zijn ogen beter bij Inter kan spelen dan bij rivaal Juventus. Gullits contract loopt aan het einde van het seizoen af. Hij kan bijtekenen, maar is ook vrij om te vertrekken. Gullit raakte vaak in onmin met de leiding van Milan. Ook was hij de afgelopen jaren weinig inzetbaar door (knie)blessures. Gullit is het lieverdje van het Milanese publiek. Bij Inter blijft hij behouden voor het San Siro-stadion.