Juventus loot tegen Paris St. Germain

Juventus en Paris St. Germain treffen elkaar in de halve finale van het UEFA Cup-toernooi. Dat is het resultaat van de loting die vanmorgen in Genève plaatsvond. In de andere halve finale spelen Borussia Dortmund en Auxerre tegen elkaar. In het toernooi voor bekerwinnaars zijn de volgende halve finales: Atletico Madrid - Parma en Spartak Moskou - Antwerp FC. De eerste wedstrijd is op 7 april, de tweede op 21 april.

Paris St. Germain verzekerde zich in tien waanzinnige minuten van een halve finale. De Franse club kwam tegen Real Madrid door drie doelpunten in de slotfase uit op 4-1. Net voldoende om de nederlaag van 3-1 in Madrid goed te maken.

De Fransen scoorden twee minuten voor het einde door Valdo 3-0. De Hongaarse arbiter Puhl liet lang doorspelen waarna Zamorano voor Real een verlenging leek af te dwingen. Maar in de laatste aanval scoorde stopper Kombouare 4-1.

Borussia Dortmund schakelde thuis AS Roma uit, 2-0. De Duitsers moesten een achterstand van 1-0 goedmaken. Pas kort voor de rust sloeg Schulz toe. Daarna bracht Sippel meer zekerheid. AS Roma kreeg in de tweede helft een prachtige kans. De kopbal van Benedetti belandde echter op de paal.

Atletico Madrid plaatste zich door in Madrid Olympiakos Piraeus met 3-1 te verslaan. Het eerste duel in Griekenland was in 1-1 geëindigd. Atletico Madrid scoorde na tien minuten door Manolo 1-0 en verdubbelde de voorsprong na de pauze. Tsaloughidis deed nog geen minuut later wat terug voor de Grieken. Alfaro bepaalde de eindstand op 3-1.