Asea Brown Boveri.

Asea Brown Boveri

In de krant van 11 maart (Asia Brown Boveri Nederland boekt 21 procent winststijging, pag. 22) is de naam van het bedrijf verkeerd gespeld. Het moet zijn: Asea Brown Boveri.

De rots der struikeling

In de krant van 12 maart is in een nieuwsanalyse (Curaçaose krant: Watch out! The Dutch are coming, pagina 2) over de Toekomstconferentie in Willemstad gemeld dat Frank Martinus Arion auteur zou zijn van het boek De rots der struikeling. Dat moet zijn: Boeli van Leeuwen.

Architect

In de krant van 13 maart (Een rijstpapieren scherm in de Hollandse wei, pagina 24) wordt gemeld dat het gebouw van Erco Lighting B.V. in Naarden niet ontworpen is door een architect maar door de kunstenaar Hanshan Roebers. Dit is onjuist. Het werk is een gezamenlijk ontwerp van de kunstenaar Roebers en de architect ir. R. Lim, verbonden aan het bureau Van Mourik Vermeulen architechten B.V.