Gewapende overval op supermarkt

APELDOORN, 13 MAART. Twee onbekende mannen hebben gisteravond een supermarkt in Apeldoorn overvallen.

De mannen zijn met een nog onbekend geldbedrag uit de kassa's verdwenen. In de winkel waren op het moment van de overval, tijdens de wekelijkse koopavond, ruim dertig klanten en een aantal personeelsleden aanwezig. Zij moesten allen plat op de grond gaan liggen, waarbij ze bedreigd werden met messen. Ook zouden de overvallers volgens getuigen “zeer grove” bedreigingen geuit hebben aan hun adres. De aanwezige personeelsleden en klanten zijn volgens de politie-woordvoerder zo in paniek geraakt van de gebeurtenissen dat zij allen moesten worden overgebracht naar het hoofdbureau van politie in Apeldoorn om te kalmeren. In het bureau kregen zij hulp van artsen van de plaatselijke GG en GD en verschillende "traumateams'. Van de overvallers ontbreekt nog elk spoor.