Nedlloyd integreert transporteur Wim Vos in Road Cargo

Nedlloyd is van plan Wim Vos Internationale Transporten in Oss samen te voegen met Nedlloyd Road Cargo in Nederland op het gebied van het wegtransport van onder andere chemische producten.

Bij de integratie zijn 650 mensen betrokken, verspreid over diverse vestigingsplaatsen in Nederland. Het gaat om circa 490 medewerkers van Nedlloyd Road Cargo en 160 personeelsleden van het transporteursbedrijf Wim Vos, zo heeft het moederconcern Nedlloyd bekendgemaakt.

Voor een deel werken beide ondernemingen op dezelfde markten, voor een ander deel vullen zij elkaar aan. De integratie moet per 1 mei haar beslag krijgen. Gedwongen ontslagen zijn niet te verwachten. De vakbonden zijn ingelicht en bij de ondernemingsraden ligt een adviesaanvrage op tafel, zo bericht Nedlloyd.